Hasta luego!

Eftersom det är min sista dag här i Irapuato, eller rent av Mexico så tänkte jag förgylla min blogg med lite bilder och text från veckan som gått, även från vår minisemester till Ixtapa.
Dagens schema består av packning, spanska, hälsa på Talita & Ted som fått sin lilla son Nick, äta på restaurang med Fredde och en liten runda med löparskorna.
Imorgon bär det av till Suecia, jag lyfter härifrån 8.00 på morgonen, vår tid, hemma i Landskrona på lördag eftermiddag, en lång resa med andra ord. Min flygrutt går från Leon till Mexico City, till Paris, till Köpenhamn, tåg till Landskrona, wish me luck : )

I veckan har jag och fredde hunnit med biobesök, handlat lite, ätit ute med hans arbetskamrater, fikat på Starbucks och bara njutit i det fina vädret.

I Ixtapa hade vi det helt underbart, dagarna bjöd på sol och många dopp i poolen. Vi gjorde inte så mycket utan bara tog de lugnt, som planerat. På kvällen åkte vi in till centrum för lite mat och annat gott. Många cervezas och drinkar slank ner denna helgen.

Nu blir det massvis utav bilder, hoppas dem faller er i smak : )

Vår pool på rummet

I hamnen där vi åt en god middag, krokodilkött tror jag : )

På lördagsmorgonen när vi vaknade, en dag fylld med sol och bad

Frukost på hotellet, med stilla havet i bakgrunden


Fredde bara njuter

Utsikt från poolen

En kall cerveza svalkar gott

Ibland blev det för varmt i solen då hoppade vi in i skuggan och beställde lite god mat

After beach på balkongen

På kvällen lös dem upp klipporna så här fint


The beach, syns att det inte är säsong ?

Varmt och skönt var det i vattnet, men höga vågor. Fredde hade bränt sig, därav tröjan i
35 graders värme : )


Det var allt för denna gång, nu ska jag slänga mig en stund i solen och njuta av det härliga vädret.
Hoppas ni har det bra där hemma, nu ses vi snart, närmare på lördag, då befinner jag mig på svensk mark igen. Hoppas ni bjuder på lika fint väder som här, jag anländer i min dagliga klädsel, klänning och sandaler, för kallt!?! Tur jag köpte mig ett par stövlar i NY som jag kan slänga på mig.

För er som inte har hängt med från början så stannar Fredrik kvar fyra veckor till, sen kommer han hem till oss. Men som tur är så har han ju jocke om det skulle bli ensamt.

Många kramar, vi saknar er!
Lisa & Fredde

Kommentarer
Postat av: Eva Hansson

Skönt att höra att ni tar tillvara på varenda lediga stund och upplever landet. Ni kommer verkligen att ha stora minnen från Mexico. Jag ser fram emot att ha er hemma igen. Kram mamma (Eva)

2009-10-19 @ 08:43:48
Postat av: lollo

Fina bilder! Lyxigt(:

2009-12-19 @ 12:15:50
URL: http://louiseodaniel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0